Vilken är din favorit i Cupcake?

Att version 1.5 av Androids SDK och firmware släpptes igår var det väl ingen som missade? Fortfarande ett dygn efter att våra utvecklingslurar uppgraderats upptäcker jag nya småförbättringar hela tiden. Bland de helt nya funktionerna är nog favoriten ”live folders” som har otrolig utvecklingspotential. Möjligheten att bevaka vissa utvalda poster, från lokala applikationer eller på Internet, direkt från startsidan är riktigt häftigt!

This entry was posted in .
3 comments on “Vilken är din favorit i Cupcake?
 1. Det finns många småfavoriter i Cupcake… snabbare kamera med videoinspelning är ju en höjdare.
  Jag ser fram emot att testa den förbättrade GPS-en. Har ibland haft problem med att My Tracks har tappat positionen under joggingturer. Och det är ju belöningen att få se rundan och vägvalen när man har kommit hem!

 2. Hej!
  Jag såg att du köpte en Android Dev Phone i december och undrar om du har utvecklat applikationer för android och publicerat dem på Android market?

  I så fall skulle du passa perfekt för en undersökning vi rekryterar till och hoppas du skulle tycka det vore kul att ställa upp!

  Det är Luleå tekniska högskola och University of Manchester, UK, som har påbörjat en undersökning om utvecklares upplevelse av Android. De söker Android-utvecklare som vill dela med sig av sina erfarenheter och publicera sina applikation(er).

  Undersökningen inkluderar både face-to-face- och online-möten. Man deltar endast i en av intervjuformerna och deltagarna får ett presentkort och självklart betalar vi eventuella resekostnader.

  Om du kan tänka dig att delta i något av dessa intervjuer, kontakta oss på: melina@prontocommunication.se

  Vänliga hälsningar,
  Melina Grimlund på Pronto Communication

 3. Melina,

  Tack för din förfrågan! Jag har skickat den vidare till en av våra utvecklare som säkert kan vara intresserad.
  Det skulle vara väldigt intressant att få ta del av resultatet av ert arbete.

  /Per

Comments are closed.