Google-partyt

Jag har fått många frågor om After Hours Partyt igår kväll. Kort sagt var det riktigt häftigt! På Google vet man verkligen vad nördar gillar så det var massor av mat (och efterrätter), öppna barer, fräck musik, arkadspel och robotar.

Party

Och så det tuffaste av allt, en hel sektion med det allra nördigaste från min favorittidning Make! Jag fick träffa och prata med Windell H. Oskay och hans fru som tillsammans driver bloggen evilmadscientist.com.

Jag fick också en pratstund med Eric Wilhelm, grundaren av gör-det-själv-webbplatsen Instructables. Han berättade att det som en gång varit en enmansföreställning idag är ett företag med över tio anställda.

Eric Wilhelm

Enda nackdelen med partyt var att det ägde rum första kvällen, så det var inte riktigt läge att parta loss för mycket…