Googles Dropbox killer

På kontoret använder vi sedan länge Dropbox för att dela och synka filer i projekt med kunder och även internt. Fördelarna är många och speciellt när man är på resande fot är det ovärderligt att komma åt just den där filen man satt och jobbade med på kontoret kvällen innan. Vist går det att ha med sig filer på hårddisken eller på ett USB-minne, men om man istället använder en gemensam katalog i en arbetsgrupp kan kollegan göra sista-minuten-ändringar inför ett möte man är på väg till eller fixa stavfel innan man ska lämna iväg filen till tryck.
Ända sedan vi gick över till Google Apps har vi väntat på att Google ska komma med sin Dropbox killer, och nu verkar det vara på gång. Inom de närmsta veckorna ska det bli möjligt att ladda upp alla typer av filer till sitt Apps-konto. Har man dessutom Premier Edition ska det vara möjligt att synka kataloger automatiskt. Det här ska bli spännande.

3 comments on “Googles Dropbox killer
  1. Ja, den här har vi väntat på ett tag… den givna förlängningen av Google Docs.

  2. Jag har använt Dropbox ett tag nu på mina datorer och är helnöjd med Dropbox.

Comments are closed.