Snart bär det av!

För er som inte har privilegiet att vara på plats när Googles I/O-konferens äger rum nästa vecka kan ett alternativ vara att hänga med på distans! Många av de viktigaste föreläsningarna streamas live som framgår i det här schemat. Klickar du på länken nedan kommer du till sidan där alla live-streamar kommer att läggas ut.

Strömmen av uppdateringar i sociala media brukar vara hejdlös och den blir inte mindre av att jag är på plats. Följer du mig på twitter får du en exklusiv förstahandsrapportering i takt med alla nya coola announcements!

Follow Per_Svensson on Twitter

En rolig överaskning är att många av våra kära kollegor från Visma ska vara på plats i San Francisco samtidigt med konferensen. Det ska bli riktigt roligt att träffa dem så långt hemmifrån! 🙂

Håll i hatten, för snart bär det av!

This entry was posted in .