I/Over and out

Nu är Google I/O över för den här gången och besökare strömmar som myror ut ur konferenscentret på Howard street. Det sista jag gjorde var att hämta ut min mobila 4G-hotspot som var YTTERLIGARE en give-away från Google och Samsung till alla 5500 besökare. Just en mobil hotspot är rena drömmen när man är utomlands. Jag reser med två datorer, en telefon och så numera en tabb och med hotspotten får man ett fett bredband i fickan som man kan använda till alla prylarna var man än befinner sig.

Hittills har jag hängt på Starbucksfiken eller i Crocker Galleria på Post street när jag har bloggat eller mailat, men nu är det bara att välja och vraka. Ska fira detta imorgon genom att sätta mig på Blue Bottle och surfa! Först soooova.

2 comments on “I/Over and out
  1. Jag är grymt nyfiken på att få veta hur långt Google kommit med App Engine! Sist jag prövade att göra en app där var det rätt så primitivt. Antar att de kommi en bra bit framåt nu. Ha det bra i S.F.!

  2. Jag pratade just om App Engine med Christian på Visma härom kvällen och vi kom fram till att vi båda var på hello world stadiet. Jag var inte på några App Engine sessioner men vi kan ju kolla på YouTube när de poppar upp där!

Comments are closed.