Häng med på Internet World 2012!

 

Den 24 april är vi några entusiastiska och informationstörstande konsulter som packar väskan och flyger till London för att besöka Inernet World 2012!  Det är ett riktigt mastigt program som väntar med många intressanta utställare och massor av seminarier att delta på.

Jag besökte Internet World 2010 en eftermiddag när jag ändå var i krokarna och det var en trevlig upplevelse. Earls Court Two där tillställningen äger rum är en rätt så liten byggnad som känns lite skruttig för ett sådant här evenemang, men seminarierna höll hög klass och jag fick en hel del intressanta kontakter och uppslag under det korta besöket.

I år kommer vi att vara på plats drygt två av mässans tre dagar så vi har gott om tid att kryssa mellan alla montrar och köa till föreläsningar. Jag ska göra mitt bästa med att twittra och rapportera här på bloggen med förhoppningen att uppkopplingsmöjligheterna är bättre än får två år sedan. Då var det stört omöjligt att få någon Internetkontakt varesig med wifi eller mobil.

Något som gör resan extra rolig är att vi i år gör sällskap med marknadsavdelningen hos en av våra bästa och snyggaste kunder, Business Check! Vi har redan planerat in ett marknadsmöte, men jag känner på mig att det kommer att bli många fler tillfällen för spåning och planering på olika pubar i krokarna runt South Kensington under veckan…

Läs mer om Internet World här, och följ mig på Twitter! Där får du reda på vad som händer under mässdagarna och där kan du också ställa frågor om det är något du vill att jag ska kolla upp när vi ändå är på plats. Jag har redan några luskar-uppdrag och åtar mig gärna fler! 🙂