Spännande morgon på Stanford

stanford1

Idag började vi med att promenera upp till Stanforduniversitetet som ligger bara en halvtimmes promenad från vårt hotell i centrala Palo Alto. Där träffade vi Cindy Alvarez som berättade för oss om sitt arbete med Practical Customer Development på Yammer. Bland annat fick vi en rad praktiska råd om hur man skapar användbara, och testbara hypoteser och hur man sedan genomför sina kundintervjuer effektivt. Det är både många fiffiga knep och praktiska mallar vi har med oss hem i bagaget från besöket men bilden som bränt sig fast hårdast på näthinnan är nog ändå den här:

yourewrong

Innan vi gick tillbaka till hotellet passade vi på att äta lunch på ett av universitetsområdets många lunchställen. Det känns rätt häftigt att stå i kö och trängas med en massa Stanfordstudenter när man tänker på alla idéer, produkter och tjänster som har sitt ursprung här. Och på tal om häftiga miljöer så väntar ett minst lika intressant studiebesök imorgon…